Acroyoga

Med Artiom Kosel och Anita Van Doorn
Fredag 11.30-13.00
Lördag 12.30-14.00

Artiom och Anita kommer att hålla en workshop i acroyoga, en blandning av yoga och partner-akrobatik. Som i partner-akrobatik är det en som är bas och en som flyger. Acroyoga bygger på att en använder varandra som redskap för att på ett lekfullt sätt träna styrka, balans och närvaro men också tillit. Dessutom är det otroligt roligt och ger mycket skratt och skoj!
Artiom kommer från Litauen och Anita från Australien. De träffades på en acroyogaträning i Göteborg. I år kommer de till Skogsfesten med målet att lära oss att leka i luften!

På fredagen gör vi några tillitsövningar för att leka på ett säkert sätt och börja komma upp i luften.  Vid det andra tillfället på lördagen kommer vi öva på fler acroyoga positioner, och lära oss hur vi kan röra oss mellan dom.

Ta med liggunderlag eller yogamatta om ni har.

Anmälan sker på plats i info-båset!

stalmannen.png
Skogsfesten