Utställning vid Lästviks Säteri

bild.jpg

Birgit som äger skogen vi bor i har också ett alldeles eget galleri, ovanpå hantverksbutiken bredvid Lästviks Säteri, dit många av er först kommer att landa när ni ska till Skogsfesten. I samband med vårt tionde födelsedagsår kommer årets sommarutställning på säteriet att handla om Skogsfesten och Djuren i Skogen. Kika in en sväng innan ni kommer upp till festivalområdet i år! Eller kombinera det hela med aktivitetspunkten Vandring på Lästvik Säteri på fredagen.
Utställningen öppnar torsdag den 30 maj och står sedan kvar sommaren ut!

Öppet 11.00-18.00 torsdag - söndag
Minivernissage 30 maj 13.00 med tal av Anders Lindgren från Stenebyskolan,
salta kvistpinnar, sura granskott och tokgott källvatten i kåsa. Välkomna!

Konsthantverk i Dalsland.jpg
Skogsfesten