Melby

Stockholmsbandet Melby har sedan debuten med det medryckande alstret Human stadigt lyckats hitta ny publik med varje singel och spelning. Debut-EPn som släpptes 2017 fick motta hyllningar från bland andra Musikguiden, HYMN och Line of Best Fit. Under fjolåret återvände bandet med nya singlarna Reject och Overthinking samt turné i Sverige, Tyskland och Storbritannien. Den 12 april släpptes äntligen det efterlängtade debutalbumet None of this makes me worry via Rama Lama Records.

Melby har under sin korta karriär redan byggt upp ett namn på den växande svenska indiescenen. Jämförelserna har ofta dragits till Amason, Slowgold och Dungen men bandets egna och mångsidiga stil som innefattar såväl folk, psyk, indie och pop gör att man sticker ut.

melby 2 press foto sara bjorkegren.jpg
Skogsfesten