Samuel Dal Norlind och Karin Bäckström

Karin studerar textil kropp rum på HDK Steneby. Samuel studerar möbeldesign på HDK Steneby och har under många år varit med och arrangerat Algotfestivalen i Bohuslän.

”För oss är Skogsfesten en festival som bygger på helhet och gemenskap. Med ett verk till skogsfesten vill vi sätta ljus för en mötesplats. Detta ser vi som ett bra tillfälle att göra vårt första samarbete. Både för att kombinera våra uttryck och dela vår vision av festivalen. Med hjälp av ljus och naturen vill vi lyfta en plats. Det kommer betyda olika saker beroende på person. För vissa kan det vara ett ledande ljus och för andra kan det vara en del av helheten. Ett samspel mellan detalj och något större.”

Samuel Dal Norlind och Karin Bäckström

4E3F9D0C-728E-44E9-B2C8-5DA283CD883D.JPG
Skogsfesten