Enmetertre

Jens ’Enmetertre’ Wickelgren är en god gammal vän som har spelat hos oss flera gånger förut. I hemstaden Göteborg är han en sysslare av rang med dansbena i många syltburkar; han har arrat massor av fester och klubbar så som Cardboard, UFO-studies och Jens & Thobias Discoklubb, sänder radioprogrammet GBG Wax Trax, producerar egna house-låtar, driver det fina skivbolaget med det fina namnet Jens Records och diskjockar förstås. Skulle vi ge oss på en beskrivning av hur det låter när Jens spelar skivor så är det väl en del ostig house och jazzig deep house, lite acid, lite electro och kanske smyger han med sig in en discotolva. Vill du lyssna själv tryck på play här under och dröm dig bort till dans i Gläntan med färgglad discokula under bar himmel.

Enmetertre på Soundcloud

30007878_10156156049401163_1401322217_n.jpg
Skogsfesten