Mirrors

Amber Oskam studied fine arts in the Netherlands and currently reside and work in Gothenburg. Marta Szpunar, from Poland, currently studies Child Culture Design master at HDK. Skogsfesten 2017 proudly presents:

MIRRORS
Throughout the festival terrain we set up an installation that consists of mirrors and color filters installed in different angles and locations on the festival. Using mirrors in combination with the enchanting shapes and elusive lights of nature we hope to create an ambient and playful environment.
We want to invite you to interact with them, and to reflect yourself as a part of the forest surrounding and perhaps create a new connection with nature!

Amber Oskam &
Marta Szpunar

 

 

 

(Svenska)
Amber Oskam studerade konst i Nederländerna och vistas för närvarande i Göteborg där hon arbetar. Marta Szpunar från Polen studerar nu på masterprogrammet Child Culture Design på Högskolan för Design & Konsthantverk. Skogsfesten 2017 presenterar stolt:


SPEGLAR
Genom hela festivalområdet kommer vi att sätta upp en installation bestående av speglar och färgfilter i olika vinklar och på olika platser. Genom att använda speglar i kombination med de förtrollande formerna och ljusen från naturen så hoppas vi kunna skapa en omslutande och lekfull omgivning.
Vi vill bjuda in er att interagera med dem, att spegla er själva som en del av skogen omkring er och kanske skapa en ny kontakt till naturen!

Amber Oskam &
Marta Szpunar

 
konstSkogsfesten