Flygande mattan

I år kommer vi hänga och slänga på ett helt nytt sätt i skogen, klättra lite kullerbyttor och trassla lite runt omkull. Lämna marken bakom er en stund och dra er upp mot trädtopparna! Skogsfesten 2017 kan stolt presentera tre klätterkatter och deras fantastiska flygande matta:
 

FLYGANDE MATTAN
Av trädens styrka förenas vi med varandra och naturen på ett kanske helt nytt sätt.  Flygande Mattan är ett bidrag till Skogsfesten och en idé om att tillföra ännu en dimension till skogen och upplevelsen. Ta med en filt, mys med din käraste. Här kan du få en avslappnande tupplur och lyssna till skogens sång.

Flygande Mattan är egentligen ett stort nät som är konstruerat av ca 500 meter kasserade klätterrep vilka vi har tagit vara på för att kunna återanvända, alltså är den konstruerad av 100% återvunnet material.

Alexander Toll,
Benjamin Linné Ryn
och Jonathan Linné Ryn

 
konstSkogsfesten