Hitta hit

 
DSC_1452.JPG

Vi slår upp skogens trädportar torsdagen 25 maj, kom när du vill och kan. Första bandet går på fredag eftermiddag men redan på torsdag kommer en massa fint ske! Festivalen avslutas med en frukostbuffé på söndag morgon. 

Skogsfesten håller till en liten bit in i skogen vid Lästviks säteri i Dalsland, längs väg 172 mellan Billingsfors och Bäckefors. Koordinater hittar du här. Närmsta busshållplats heter Lästvik Säteri.

På området finns en plats avsedd för camping men du får slå upp ditt tält varhelst du önskar. Planerar du att komma med husbil så hör av dig några dagar innan till oss så att vi kan planera för detta.

 

Vi tycker du ska promenera, cykla, eller åka kollektivt till Skogsfesten, alternativt åka elbil eller boka din biljett med Kontrabuss som troligtvis kör från Göteborg och Malmö, mer info kommer. 

Vi kommer att köra skytteltrafik för att hämta era pryttlar (er i mån av plats) så ofta vi kan från säteriet. Härifrån är det en 30 minuter fin skogspromenad på grusväg. Här ligger även parkeringsplatsen (åkern) om ni mot förmodan kommer med bil. Inga bilar får köra upp till området, det går inte att vända eller mötas.

Har du med dig små barn, har funktionsvariationer eller av annan anledning vill försäkra dig om skjuts sista biten upp till området så går det bra att höra av sig så löser vi detta på bästa sätt.

Tillgänglighet: Skogsfesten äger rum vid ett gammalt torp mitt i en skog och har därför tyvärr också begränsad tillgänglighet. Vi arbetar hela tiden med att göra området trevligare för alla och i det ligger såklart även att tillgänglighetsanpassa de strukturer vi bygger och har möjlighet att påverka. Har du frågor eller tips gällande tillgänglighet får du väldigt gärna höra av dig till oss på info (snabel ah) skogsfesten.se