aktuellt


Välkommen att följa med in i grönskan - bland blad, barr och andra bränslesnåla nöjen! Här uppdaterar vi löpande vad Djuren i Skogen pysslar med just för tillfället.


facebook header barnfestival.jpg

Föreningen Djuren i Skogen bjuder in till ett dagskalas för barn och deras vuxna med musikföreställning, bollhav, aktiviteter och mat tillagad av svinn! Vi har i 10 år arrangerat musik-, konst- och miljöfestivalen Skogsfesten och gillar att göra kul kultur som är så miljöbussig det bara går. På området finns kaffe, fika och mat. Allt är gratis för barn, kaffe och mat kostar en liten slant för de äldre. Traktorskjuts går löpande mellan det lilla festivalområdet en bit in i skogen och parkeringen vid Lästvik Säteri.

12.00 Traktorfärd från parkeringen vid Lästvik Säteri
13.00-17.00 Tälj en sked, färga tyg med skogens växter, bada i bollhavet och bygg insektshotell
14.00 Jazzkattsväng på scenen med Swing Tarturo

Swing Tarturo
K som i konsert! Ett färgglatt kalas med lekfull gammeljazz, medryckande rytmer, basfiol, gitarr, stora och små tromboner, sång och steppdans. Vem vill sjunga med i eko-kören? Varför är Johan ledsen? Vänskap och kamratanda i såväl Cirkus Tarturo som i Potatislandet! Hur dansar en spindel och vem är egentligen Jazzfarmor? Följ med in i Swing Tarturos svängande värld!

Arrangeras i samarbete med Bengtsfors kommuns Sommarlovsaktiviteter, Lästvik Säteri, Mötesplats Steneby och Studiefrämjandet

Affisch webb.jpg

1. Affisch.jpg

Till alla er som besökt oss och bidragit till årets festival vill vi tacka, från djupet av våra snåriga varma skogsbultande hjärtan, för ännu en helt fantastisk tillställning!
- - -
We would like to send a big warm thank you to everyone who visited and contributed to this years festival! We hope you enjoyed it as much as we did!


Under sommaren 2019 pågår en utställning om Skogsfesten på galleriet vid Lästvik Säteri.
Öppet 6/7–19/8 Torsdag – Söndag kl 14-18.